Hoe organiseer ik mijn team?

//!\\ LET OP: Helaas is dit alleen mogelijk in de browser op uw computer. Dit werkt niet met uw mobiele telefoon, in de mobiele versie of in de app. //!\\

De team captain kan haar team als volgt organiseren:

• Open je account op eventbrite.nl (op deze pagina is de ticket ook gekocht).
  • Ga naar “Tickets” en klik op je team onder het kopje "Groepen en inzamelacties".

• Het volgende zal verschijnen: “Uitnodigen”, “E-mail”, “Registreer” en de participanten die bij dezelfde groep horen. Wanneer er nu een nieuw team lid wordt aangemeld, dan zal de team captain hier een email over krijgen.