Hoe organiseer ik een team?

//!\\ LET OP: Helaas is dit alleen mogelijk in de browser op uw computer. Dit werkt niet met uw mobiele telefoon, in de mobiele versie of in de app. //!\\

De team captain kan haar team als volgt organiseren:

• Open je account op eventbrite.com (op deze pagina is de ticket ook gekocht).
  • Open de “Tickets” van het bijbehorende Muddy Angel event.
  • Het volgende zal verschijnen: “nodig uit”, “email”, “meldt aan” en de participanten die bij dezelfde groep horen. Wanneer er nu een nieuw team lid wordt aangemeld, dan zal de team captain hier een email over krijgen.