Hoe organiseer ik mijn team?

Opgelet: dit kan alleen via een computerbrowser. Niet met gsm of app.

De team captain kan haar team als volgt organiseren:

• Open je account op eventbrite.nl (op deze pagina is het ticket al aangekocht).
  • Ga naar “Tickets” en klik op je team onder het kopje "Groepen en inzamelacties".

• Nu verschijnt “Uitnodigen”, “E-mail” en “Registreer” op je scherm als ook de deelnemers die al in het team zitten. Wanneer er nu een nieuw teamlid aangemeld wordt, krijgt de teamcaptain hiervoor een mailtje.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

1 Opmerkingen