Kan ik mijn ticket aan iemand anders geven, of veranderen van event?

Natuurlijk kan dit!

Dit moet wel voor 18:00 de dag voor het event veranderd worden.

1. De TICKET KOPER kan het ticket overdragen aan een ander persoon of
  2. u kunt veranderen naar een ander evenement

1. Wanneer u uw ticket wilt overdragen aan een ander persoon:

Je moet het volgende doen:

• Log in met hetzelfde e-mailadres als bij het kopen van kaartjes van onze ticketpartner Eventbrite (eventbrite.nl/login)
  • Na registratie ga je naar de rechterbovenhoek op je naam en selecteer je "Tickets"

• Klik op het ticket en vervolgens op "omboeken", afhankelijk van de taalinstelling kan hier ook "transfer" staan :)
  • De omboeking moet altijd gebeuren via de gemarkeerde knop! Laat de tekst onder de knop u niet irriteren, het heeft geen invloed op u!

• Klik op "ticket veranderen"

• Kies uw type ticket (meedoen zonder donatie, meedoen met 5 € donatie, meedoen met 10€ donatie)

• Kies of je lid wilt worden van een team, maak er een aan, of u kunt individueel starten.

• Bevestig de overdracht, in de volgende stap kunt u de deelnemersgegevens wijzigen.
  • Wijzig de bijbehorende gegevens in het registratieformulier

!!! Voer eerst de informatie van de kaartkoper in ...

... en dan de informatie die op de rekening moet staan ...

... en tot slot de gegevens van de vervangende hardloper!!!

• Ga akkoord met de disclaimer
  • Geef de gewenste starttijd op
  • Bevestig de overdracht door op "Nu betalen" te klikken
  • Voorbeeld: u hebt uw ticket gekocht voor 39 € en de huidige prijs is 44 €, dus er zijn 5 € ticketprijsverschillen

2. Veranderen naar een ander evenement

Je moet het volgende doen:

• Log in met hetzelfde e-mailadres als bij het kopen van kaartjes van onze ticketpartner Eventbrite (eventbrite.nl/login)
  • Na registratie ga je naar de rechterbovenhoek op je naam en selecteer je "Tickets"

• Klik op het ticket en vervolgens op "omboeken", afhankelijk van de taalinstelling kan hier ook "transfer" staan :)
  • De omboeking moet altijd gebeuren via de gemarkeerde knop! Laat de tekst onder de knop u niet irriteren, het heeft geen invloed op u!

• klik op "evenement wijzigen"

• Kies je event en klik op volgende

• Selecteer het type ticket en klik op Volgende.
  • Kies of je lid wilt worden van een team, maak er een aan, of start individueel.
  • Bevestig de overdracht.
  • Betaal de van toepassing zijnde omboekingskosten (10 € + ticketprijsverschil).

Voer eerst de informatie in van de kaartkoper ...

... dan de gegevens die op de rekening moeten staan ...

... en dan nog eens de gegevens van de deelnemer, jij!

• Ga akkoord met de disclaimer
  • Geef de gewenste starttijd op
  • En bevestig de overdracht door op "Nu betalen" te klikken

Bij het overzetten van een ticket naar een ander persoon brengen wij geen extra kosten in rekening. Het prijsverschil voor het kaartje word echter wel gevraagd. Dit is het gevolg van het verschil tussen de ticketprijs op de datum van aankoop en de huidige aankoopprijs.

Dit zorgt ervoor dat elk persoon die vandaag deelneemt aan het evenement dezelfde prijs betaalt. Het maakt niet uit of ze het kaartje koopt op de website, of via vrienden, of op Facebook - omdat eerlijkheid voor alles gaat.

We laten u de keuze aan het einde om de ticketkosten en het prijsverschil tussen de koper en de vervangende persoon te splitsen. We zijn blij dat je ticket niet verloopt en we hopen je naar de modder te sturen tijdens een van onze andere evenementen.

Voor een transfer naar een evenement, zijn omboekingskosten van 10 euro van toepassing.

Houd er rekening mee dat het niet mogelijk is om het ticket te restitueren en dat de omboeking om 18:00 uur moet plaatsvinden tot de dag ervoor!