Kan ik mijn ticket aan iemand anders geven, of veranderen van event?

Natuurlijk kan dit!

Dit moet wel voor 18:00 de dag voor het event veranderd worden.

1. De TICKET KOPER kan het ticket overdragen aan een ander persoon of
  2. u kunt veranderen naar een ander evenement

1. Wanneer u uw ticket wilt overdragen aan een ander persoon:

Je moet het volgende doen:

• Log in met hetzelfde e-mailadres als bij het kopen van de tickets van onze ticketpartner Eventbrite (eventbrite.nl/login)
  • Na registratie ga je naar de rechterbovenhoek op je naam en selecteer je "Tickets"

• Klik op het ticket en vervolgens op "omboeken", afhankelijk van de taalinstelling kan hier ook "transfer" staan :)
  • De omboeking moet altijd gebeuren via de rood gemarkeerde knop! Laat de tekst onder de knop u niet irriteren, het heeft geen invloed op u!Screenshot_19.png
  • Klik op "ticket wijzigen"

• Kies uw type ticket

• Kies of je deel wilt worden van een team, een team wilt maken, of u kunt individueel (particulier) starten.

• Bevestig de overdracht, in de volgende stap kunt u de deelnemersgegevens wijzigen.
  • Wijzig de bijbehorende gegevens in het registratieformulier

!!! Voer eerst de informatie van de kaartkoper in ...

... en dan de informatie die op de rekening moet staan ...

... en tot slot de gegevens van de vervangende hardloper!!!

• Ga akkoord met de disclaimer
  • Geef de gewenste starttijd op
  • Bevestig de overdracht door op "Nu betalen" te klikken
  • Bij het overzetten van een ticket naar een ander persoon of een ander evenement, zijn omboekingskosten van 10 euro van toepassing.

2. Veranderen naar een ander evenement

Je moet het volgende doen:

• Log in met hetzelfde e-mailadres als bij het kopen van kaartjes van onze ticketpartner Eventbrite (eventbrite.nl/login)
  • Na registratie ga je naar de rechterbovenhoek op je naam en selecteer je "Tickets"

• Klik op het ticket en vervolgens op "omboeken", afhankelijk van de taalinstelling kan hier ook "transfer" staan
  • De omboeking moet altijd gebeuren via de rood gemarkeerde knop! Laat de tekst onder de knop u niet irriteren, het heeft geen invloed op u!

• klik op "evenement wijzigen"

• Kies uw gewilde event en klik op volgende

• Selecteer het type ticket en klik op Volgende.
  • Kies of je lid wilt worden van een team, maak er een aan, of start individueel.
  • Bevestig de overdracht.
  • Betaal de omboekingskosten (10€)

Voer eerst de informatie in van de kaartkoper ...

... dan de gegevens die op de rekening moeten staan ...

... en dan nog eens de gegevens van de deelnemer, jij!

• Ga akkoord met de disclaimer
  • Geef de gewenste starttijd op
  • En bevestig de overdracht door op "Nu betalen" te klikken

Bij het overzetten van een ticket naar een ander persoon of een ander evenement, zijn omboekingskosten van 10 euro van toepassing. Deze vergoeding wordt in rekening gebracht om een zwarte markt te voorkomen, en is vergelijkbaar met een persoongebonden concertticket, vlucht- of treinkaartje.

We laten u de keuze aan het einde om de ticketkosten en het prijsverschil tussen de koper en de vervangende persoon te splitsen. We zijn blij dat je ticket niet verloopt en we hopen je te zien bij een van onze andere evenementen.

Houd er rekening mee dat het niet mogelijk is om het ticket te restitueren en dat de omboeking om 18:00 uur moet plaatsvinden tot de dag ervoor!