Hoe kan ik meedoen met een team, als ik al een ticket gekocht heb?

//!\\ LET OP: Helaas is dit alleen mogelijk in de browser op uw computer. Dit werkt niet met uw mobiele telefoon, in de mobiele versie of in de app. //!\\

Je hebt al een deelnameticket?

Als je je ticket al hebt gekocht, kun je nog steeds lid worden van een team:

• je logt in bij Eventbrite met je inloggegevens
  • je klikt op "Tickets" onder jouw naam in de rechterbovenhoek en selecteert je ticket

• Klik aan de rechterkant op "Lid worden van team"

• Er wordt een nieuwe pagina geopend waarin je kunt kiezen om lid te worden van een team of om een nieuwe te maken.

Klaar! Nu maak je deel uit van je team.