Hoe kan ik meedoen aan een team, terwijl ik al een ticket heb gekocht?

//!\\ LET OP: Helaas is dit alleen mogelijk in de browser op uw computer. Dit werkt niet met uw mobiele telefoon, in de mobiele versie of in de app. //!\\

Je hebt al een deelnameticket?

Als je je ticket al hebt gekocht, kun je nog steeds lid worden van een team. Volg dan deze stappen:

• U logt in bij Eventbrite met uw inloggegevens
  • U klikt op "Tickets" onder uw naam in de rechterbovenhoek en selecteert uw ticket

• Klik aan de rechterkant op "Lid worden van team"

• Er wordt een nieuwe pagina geopend waarin u kunt kiezen om lid te worden van een team of om een nieuwe te maken.

Klaar! Nu bent u achteraf aangemeld bij het team.