Hoe kan ik meedoen aan een team, terwijl ik al een ticket heb gekocht?

//!\\ LET OP: Helaas is dit alleen mogelijk in de browser op uw computer. Dit werkt niet met uw mobiele telefoon, in de mobiele versie of in de app. //!\\

Je hebt al een deelnameticket?

Als je je ticket al hebt gekocht, kun je nog steeds lid worden van een team. Volg dan deze stappen:

1. U logt in bij Eventbrite met uw inloggegevens
  2. U klikt op "Tickets" onder uw naam in de rechterbovenhoek en selecteert uw ticket
  3. Klik aan de rechterkant op "Deelnemen aan team"
  4. Er wordt een nieuwe pagina geopend waarin u kunt kiezen om lid te worden van een team of om een nieuwe te maken.

Klaar! Nu bent u achteraf aangemeld bij het team.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen

1 Opmerkingen