Muddy Angel Merchandise collectie 2018

De Muddy Angel Merchandise collectie 2018

hoodiefrei.png   Socks-frei.pngMAR-Merch-Shirt-5-1v_frei.png

MAR-shirts zijn gemaakt van 100% ademend polyester. Wassen op 30 graden, geen wasverzachter, geen droger, en niet strijken.

Hoodie in het donkergrijs van 80% katoen/ 20% polyester. Met een Muddy Angel-print van goede kwaliteit, een andere kleur koord, en een logo op de zak. (De favoriete trui van onze Muddy Angels!)

Je kan onze artikelen online kopen
(we verzenden geen artikelen, de afhaling vindt plaats op het evenement zelf)

1. Zoek naar uw evenement en klik erop.
2. Klik op Tickets en selecteer particulier of team.

Voilà: Reeds verschijnen de tickets voor je merchandise-items. De maten voor het Muddy Angel Sport-shirt en de Muddy Angel Hoodie worden in de volgende stap gevraagd.

Voor elk merchandise artikel doneren we 1 € aan onze borstkankerpartner.
Aangezien u alle merchandise-items ter plaatse op het evenement zult ontvangen (op vertoon van het ticket), selecteert u HIER eerst een evenement.

Merchandise voor Eindhoven
Mechandise voor Amsterdam
Merchandise voor Antwerpen (Hofstade)