Muddy Angel Merchandise collectie 2018

De Muddy Angel Merchandise collectie 2018

hoodiefrei.png   Socks-frei.pngMAR-Merch-Shirt-5-1v_frei.png

MAR-shirts zijn gemaakt van 100% ademend polyester. Wassen op 30 graden, geen wasverzachter, geen droger, en niet strijken.

Hoodie in het donkergrijs van 80% katoen/ 20% polyester. Met een Muddy Angel-print van goede kwaliteit, een andere kleur koord, en een logo op de zak. (De favoriete trui van onze Muddy Angels!)

Zo kunt u onze artikelen online kopen (we verzenden geen artikelen, de afhaling vindt plaats op het evenement):

1. Zoek naar uw evenement en klik erop.
2. Klik op Tickets en selecteer particulier of team.

Voilà: Reeds verschijnen de tickets voor je merchandise items. De maten voor het Muddy Angel Sport-shirt en de Muddy Angel Hoodie worden in de volgende stap gevraagd.

Voor elk merchandise artikel doneren we 1 € aan onze borstkankerpartner.
Aangezien u alle merchandise-items ter plaatse op het evenement zult ontvangen (op vertoon van het ticket), selecteert u HIER eerst een evenement.

Merchandise voor Eindhoven
Mechandise voor Amsterdam
Merchandise voor Antwerpen (Hofstade)