Hoe sluit ik me aan bij een team dat al aangemaakt is?

Je kan je aansluiten bij een team tijdens je inschrijving of indien je al ingeschreven bent, via je Eventbrite account.

OPGELET: dit kan niet op de mobiele app van Eventbrite. Enkel via pc of gsm op de website van Eventbrite.

/!\ Indien je nog niet ingeschreven bent, gelieve OPTIE 2 ( hieronder) te volgen /!\

OPTIE 1) Indien je al ingeschreven bent: Op je Eventbrite account kan je jouw reservatie veranderen door je in te schrijven voor een team via deze stappen:

• Log in op je Eventbrite account. Indien je nog geen account hebt, moet je er een aanmaken.
  • Wanneer je Eventbrite profiel aangemaakt is: aanmelden!

• Klik op je naam

• klik op "tickets"

• Hier kan je jouw reservatie wijzigen door een ander evenement, persoon of ploeg te kiezen.

• Klik op Team wijzigen

• Geef de naam van het team waar je jezelf wil bij aansluiten op (let er op dat de schrijfwijze correct is als ook de lettergrootte (hoofdletter of kleine letter) aangezien veel teams een gelijkaardige naam hebben. Klik vervolgens op doe mee!

Ziezo nu maak je deel uit van je team

OPTIE 2) Indien je nog niet ingeschreven bent, kan je tijdens de inschrijving je aansluiten bij jouw team!

• Kies het evenement waaraan je wilt deelnemen

• Nu zit je op de inschrijvingspagina. Klik op Tickets

• Klik vervolgens op Team

• Nu kan je de naam van jouw team ingeven (let op de spelling)

• Geef aan hoeveel tickets je wenst te bestellen voor jouw team en klik vervolgens op doorgaan

• Ziezo nu moet je enkel nog je inschrijving voltooien en je komt automatisch in jouw team terecht.